Cambio Castellano Mapa Web Imprimir Web
  Presentació...

 

 

   
   
 

Borrell, Castellet & Associats, Advocats consolida, al principi de l’any 2000, la unió de dos bufets d’àmplia experiència professional: des del 1955 el Bufet Borrell i des del 1981 el Bufet Castellet & Lorán.

La vocació del nostre despatx i de l’equip que l’integrem és la prestació d’un servei personalitzat, proper i continu, consistent en l’assessoria especialitzada en diferents àrees del Dret i l’Economia, destinada a empreses i a particulars.

Assessorem en àrees de dret civil i de família, mercantil i societari, tributari, immobiliari i de la construcció, processal i laboral. Així mateix, la nostra activitat es desenvolupa en l’àmbit comptable i de l’administració de patrimonis.

Per a això disposem d’una estructura pròpia i, alhora, comptem amb la col·laboració de despatxos externs especialitzats en altres matèries o situats en altres zones geogràfiques.

Treballem en equip des de les diferents àrees de l’exercici professional per tal de respondre adequadament a les necessitats dels nostres clients.

 
Av. Diagonal 558 5è. 2a
08021 Barcelona